HATHA YOGA

Door Hatha Yoga te beoefenen ben je jezelf aan het trainen om lichaam en geest samen te brengen. Innerlijke rust, met jezelf .Hatha yoga is goed als je begint met yoga en de yoga houdingen nog gaat leren, want Hatha is zacht en langzamer dan Vinyasa, het is beter voor beginners om de houdingen, ademhalingstechnieken en yoga principes te leren. Hatha yoga is een remedie voor de dagelijkse stress van het leven.

 

YIN YOGA

Yin Yoga is een langzame vorm van Yoga voor rustige houdingen. De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.  Yin Yoga rekken diepliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin yoga helpt ontspannen, meer ruimte geeft in je lichaam en gewrichten. Yin Yoga is een remedie voor de stress van het dagelijkse leven.

 

VINYASA YOGA 

Vinyasa Yoga is een dynamische en pittige vorm van Yoga. Vinyasa staat ook wel bekend als flow Yoga, een meer geavanceerde vorm van yoga en kan iets zijn voor hen die reeds yoga kennen en iets meer fysische uitdaging willen. Deze vorm is een serie van in elkaar vloeiende bewegingen op het ritme van je ademhaling en bouwt "hitte" op in je lichaam en heeft een groter effect op het cardiovasculair systeem. Vinyasa Yoga is een remedie voor de stress van het dagelijkse leven.